Påmelding

Påmelding på nett er no stengt, men du kan framleis delta på Bystien Førde Opp ved å melde deg på i sekretariatet ved Førde rådhus laurdag 1. september 2018. NB! Siste frist for påmelding for konkurranseklasse og mosjonsklasse med tid er i sekretariatet kl. 10.30 laurdag.

Takk for at du bidreg til arrangementet ved å ha startnummer

Vi oppmodar ALLE til å melde seg på og få startnummer. Når du går løypa med startnummer, så signaliserer du at du støttar drifta av store folkearrangement som Bystien Førde Opp. Avgifta går til Førde idrettslag, som arrangerer Bystien Førde Opp.

Bruk nummeret til å gå heilt opp, eit stykke opp, eller flatløypa rundt bruene. Startnummer gjev også gratis deltaking på Sunnfjordsk Femkamp og Firda-Kvissen.
Med startnummer sponsar du 966 barn som deltek gratis. Du bidrar til at Bystien Førde Opp er eit godt arrangement. Då syter du for at grupper i Førde IL får gode dugnadskroner utav arrangementet. Frå 2012 til 2017 har Bystien Førde Opp betalt ut kr 406.000 i dugnadspengar til grupper i Førde IL og andre, samt til bygginga av Bystien og til investering i tidtakarsystem i lag med Førde IL Langrenn. Det er dessutan fine premiar på alle kjøpte startnummer.

Har du kome langt opp i løypa og har gløymt startnummer?
Ingen fare: Du kan bidra ved å vippse kr 100 til Bystien Førde Opp. På denne måten støttar du gratis deltaking for barn, dugnadspengar til grupper i Førde IL og og at vi får eit heidundrande bra arrangement. VIPPS kr 100: Bystien Førde Opp – nr. 532624

Deltakarpris pr. klasse med startnummer

Obligatorisk lisens kr 30/40 i ulike prisklassar er inkludert.

Konkurranse kr 520
Mosjon med tid kr 420
Mosjon utan tidtaking kr 220
Bystien Førde Opp Flatt kr 50
Born 1.-10. klasse kr 50 *
Born 0-6 år gratis. Meld på barnet slik at det får startnr. og medalje.
Pr. føresette til barn som går gratis kr 150.
(Inkluderer inntil to føresette for barn som går gratis)

*Skulane til alle born i 1. – 10. klasse i Førde, Jølster, Gaular og Naustdal har fått tilbod om gratis deltaking. Deltakarkort til alle vert utdelt på dei skulane som vert med på ordninga.

Foto av deltakarar på Bystien Førde Opp 2017. Fotograf er Cecilie Brendehaug Rysjedal, Firda.

Få varsel når førehandspåmelding for 2019 opnar

  • Legg inn epostadressa di viss du vil bli varsla når påmeldinga for neste Bystien Førde Opp opnar.
Foto: Cecilie Brendehaug Rysjedal.